OBRA NOVA

Decideix des de zero com serà casa teva, oficina, restaurant, hotel… Nosaltres t’ajudem a fer-ho realitat!

Comencem amb la fase d’Avantprojecte: ens coneixerem per saber què s’espera del disseny, quines són les necessitats, hàbits i premisses per poder oferir un disseny que s’ajusti al teu estil de vida, funcional, càlid i totalment personalitzat.

Farem entrega de diferents propostes que anirem treballant junts fins a obtenir el resultat òptim. (6 setmanes)

Un cop definit el disseny entrem a la fase de Projecte: redactem el Projecte Bàsic i el Projecte Executiu on definim amb exactitud cada detall de l’habitatge, mitjançant plànols, 3Ds i visites per escollir cada material. No et preocupis, nosaltres et marquem els ritmes perquè sempre sàpigues a quin punt estem del projecte i quin és el següent pas per a la presa de decisions. (8 setmanes)

Amb el Projecte Executiu demanem llicència d’obra i paral·lelament fem els amidaments detallats de tot el projecte. (4 setmanes)

I finalment…la fase de l’Obra: un cop obtinguda la llicència i tenint un pressupost tancat amb un constructor, comença l’obra. Ens encarreguem de la direcció d’obra, la direcció d’execució d’obra i la coordinació de seguretat i salut, que és el control de la correcta execució del projecte. Ens assegurarem que aquest projecte es faci realitat!

CONTACTA AMB NOSALTRES