ESPAIS COMERCIALS

Sense generar molta pols d’obra aconseguim dissenys únics i personalitzats!

Per començar, visitarem la vostra botiga, restaurant, hotel o oficina i prendrem les mides reals de l’espai. Analitzarem la llum i la ubicació de les estances.

Ens asseurem una estona per analitzar i especificar al màxim quines són les necessitats a cada espai i qui és el client o usuari final. Per a qui són els espais, com volem que s’hi relacionin, quant de temps tenim per enamorar-los…

Realitzarem una proposta de distribució del mobiliari amb plànols i a partir d’aquí dissenyarem cada espai amb el mobiliari, la il·luminació, els colors i les textures que més s’ajustin a les vostres necessitats i a les de les persones que en gaudiran. Presentarem 3 opcions de mobiliari concret. En cas que algun moble que proposem no encaixi, es proposarà 1 alternativa més. (4-6 setmanes)

Amb tot el mobiliari ja escollit es presentarà un llistat de mobiliari definitiu amb les seves referències comercials.  Si veiem que un mobiliari a mida s’ajusta més a les teves necessitats, també el dissenyarem i et proposarem un fuster per a que ho faci realitat. ( 2 setmanes)

El resultat: un canvi d’imatge total de l’espai que coneixíeu, una nova estètica renovada i al vostre gust!

CONTACTA AMB NOSALTRES