INTERIORISME

Sense generar pols d´obra aconseguim dissenys únics i personalitzats!

Per començar, visitarem el vostre habitatge i prendrem les mesures reals de l’espai. Analitzarem la llum i la ubicació de les estances.

Ens asseurem una estona per analitzar i especificar al màxim quines són les necessitats a cada espai i els teus gustos estètics, nosaltres t’ajudarem a arribar a aquestes conclusions.

Realitzarem una proposta de distribució del mobiliari amb plànols i a partir d’aquí dissenyarem cada espai amb el mobiliari, els colors i les textures que més s’ajustin a les teves necessitats i gustos. Presentarem 3 opcions de mobiliari concret. En cas que algun moble que proposem no encaixi, es proposarà 1 alternativa més. (4-6 setmanes)

Amb tot el mobiliari ja escollit es presentarà un llistat de mobiliari definitiu amb les seves referències comercials.  Si veiem que un mobiliari a mida s’ajusta més a les teves necessitats, també el dissenyarem i et proposarem un fuster per a que ho faci realitat. ( 2 setmanes)

El resultat: un canvi d´imatge total de l´espai que coneixies, calidesa personal i una nova estètica renovada al teu gust!

Si us ve de gust canviar l’espai on habiteu o necessiteu moblar des de zero un espai buit, no dubteu a contactar-nos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Estàs lluny i no ens podem acostar? No deixis de contactar-nos!

Podem oferir-te un servei d’interiorisme online, on ens dónes les mides de l’espai i ens proporciones fotos i vídeos perquè puguem entendre bé l’espai.

Des de la distància: un projecte d’interiorisme adaptat a tu!