La vida canvia i sorgeixen noves necessitats: un estudi per al teletreball, un dormitori extra, espais oberts, més emmagatzematge…

No sempre és fàcil trobar la millor distribució, o saber aprofitar cada racó per optimitzar l’espai, tampoc és fàcil escollir els materials més adients amb els que conviuràs moltes hores de la teva vida.

Estudi a l’Àtic dediquem una especial atenció en escoltar i entendre quines són les teves necessitats, perquè no tots som iguals ni vivim de la mateixa manera.

Som l’Aina i l’Ari, dues joves arquitectes i interioristes amb un sol objectiu: crear espais pensats amb afecte, que ens convidin a aturar el nostre dia a dia i que ens aportin calidesa a la vida.

Juntes formem Estudi a l’Àtic, un estudi on desenvolupem projectes d’arquitectura i interiorisme on TU ets el protagonista. Volem regalar-te la nostra manera d’entendre la vida mitjançant el Slow Design, que ens permet crear espais per a ser viscuts i dissenyats per a cada persona: saludables, únics, personalitzats, plens de caliu i respectuosos amb el medi ambient.

Benvinguts al Slow Design

“dissenyem amb i per a qui viu els espais”

Estarem acompanyant-te durant tot el procés

Som L'Aina i l'Ari, arquitectes d'Estudi a l'Àtic

Nosaltres dues t’acompanyarem en aquesta aventura!

  • Les primeres xerrades per a conèixer-nos.
  • Projectem junts cada espai i sensació, aconseguint resultats únics.
  • T’ajudem a escollir els materials.
  • T’oferim un planning ajustat perquè sàpigues en quin punt del projecte ens trobem i quin serà el següent pas.
  • Controlem cada detall perquè el resultat sigui com el disseny creat.
  • I finalment, només queda gaudir d’aquest nou espai que et canviarà la vida.

“Un servei professional i proper a la vegada, perquè visquis com tu vols viure”

Petites accions, grans canvis

QUÉ DIUEN DE NOSATRES

Vam voler reformar el bany, molt antiquat, canviant la distribució i substituint la banyera per un plat de dutxa. L’equip Estudi a l’Àtic van entendre ràpidament les nostres necessitats i ens van assessorar en l’estructura del bany i amb l’elecció de materials. Van encertar de ple.

ELISA / HOUZZ

Molt bones professionals. Es van adaptar perfectament a tot allò que volíem. Van fer el seguiment de les obres de manera molt exhaustiva i competent. Totalment recomanables.

Lluis i Lourdes / HOUZZ

Fué una auténtica suerte encontrar a esta pareja de profesionales. Nos hicieron después de mucho trabajo el proyecto que siempre habíamos soñado. Ha sido una carrera de fondo con final feliz. Esperamos disfrutar muchos años de nuestra nueva casa. Totalmente recomendable. Muchas Gracias.

Teresa y Lorenzo / HOUZZ
VEURE TOTES LES OPINIONS
Valoracions dels clients d'Estudi a l'Àtic