BEIGE

Reforma Integral a Gavà Mar

Beige, fusta i uns tocs de daurat son els protagonistes d’aquest projecte!

La Marta i l’Alfonso s’havien comprat un pis a Gavà amb unes vistes precioses a la pineda. Necessitaven canviar la seva distribució i estètica per a convertir-lo en casa seva.

REBEDOR

Ens trobem amb un espai petit, l’entrada de la casa; per a donar-li personalitat s’hi col·loca un petit moble de rebedor rústic amb uns gerros de parets decoratius de fusta.

Llegir més

gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño
gava estudialatic reforma integral interiorismo arquitectura slow design sosotenible sana diseño