Reforma integral – The Arches

Cocina - Reforma The Arches
Cocina - Reforma The Arches
Cocina - Reforma The Arches
Cocina - Reforma The Arches
Cocina - Reforma The Arches
Comedor y cocina -Reforma The arches
Baño principal - Reforma The Arches
Baño principal - Reforma The Arches
Salón y cocina -Reforma The arches
Dormitorio principal - Reforma The Arches
Dormitorio principal - Reforma The Arches
Exteriores - Reforma The Arches
Baño principal - Reforma The Arches
Plano - Reforma The Arches

The Arches és una reforma amb molt d'estilisme retro-bohemi, actualitzant les estades al moviment actual dels seus inquilins.

Un antic pis de l’eixample amb totes les seves estances sense actualitzar, ple d'habitacions dins d'habitacions que reduïen la llum a una bombeta. Decidim que era el moment d'obrir els espais, deixar que interactuessin entre ells com ho fem en el nostre dia a dia, i així aconseguim donar-li fluïdesa a la llum natural. Els seus arcs retros contrasten amb el mobiliari modern de la cuina i bohemi del saló.

Aconseguim estades relaxants i especials, amb elements triats amb molta cura: paviment de rajola hidràulica manual, parets de maó i molta superfície de càlida fusta.

La peça estrella del bany va ser la rajola hidràulica de colors cridaners, formes actualitzades i fabricació artesanal, ens va enamorar poder veure tot el procés de fabricació de cada peça, un veritable art.
La resta del bany havia de ser blanc per a guanyar tota la lluminositat que es pogués, però estava clar que no podia escapar-se d'un toc de textura amb aquestes clàssiques rajoles quadrades disposades en vertical, tota una grata sorpresa per al nostre client que va confiar en el nostre criteri!

La fusta de la cuina ens té enamorades, aconseguir superfícies tan càlides en un espai normalment tan fred ens va encantar! Una bona disposició dels seus elements aconsegueix dissimular que es tracta de la cuina dins del saló-menjador.

De nou, buscàvem contrastos i triem el microciment com a base d'aquesta càlida cuina. Parets grises ens fan destacar el mobiliari, i el terra negre contrasta amb el parquet de roure natural de làmines paral·leles de la resta de l'habitatge.

Finalment l'habitació principal torna a destacar amb aquesta paret de maó d'efecte inacabat o en plena execució, un capritx dels nostres propietaris que va aconseguir donar-li efecte a aquesta estada. Juntament amb la lluminària i algun mobiliari retro aconseguim un estilisme creuat entre l’avui i l'ahir.

Un projecte que no deixa a ningú indiferent!

Project Details

Categories:

Project Date:

04/04/2020