Reforma parcial – Cervelló

Entrada y cocina - Reforma integral Cervelló
Barra desayuno - Reforma integral Cervelló
Comedor y cocina - Reforma integral Cervelló
Barra desayuno - Reforma integral Cervelló
Barra desayuno - Reforma integral Cervelló
Decoración - Reforma integral Cervelló
Entrada - Reforma integral Cervelló
Comedor - Reforma integral Cervello
Decoración - Reforma integral Cervelló
Comedor - Reforma integral Cervello
Comedor - Reforma integral Cervello
Comedor y cocina - Reforma integral Cervelló
escaleras - Reforma integral Cervelló
escaleras - Reforma integral Cervelló
Antes y después - Reforma integral Cervelló
Antes y después - Reforma integral Cervelló
Antes y después - Reforma integral Cervelló

Projecte de mínims amb resultats màxims!

La petició de l’Enric, l'inquilí, era obrir una finestra a la paret que separava la cuina del saló; del dúplex al qual s'acabava de mudar. Li agradava la idea que entrés més llum a la cuina, i a nosaltres també!

Al visitar el pis vam veure el gran potencial que tenia; la nostra proposta va ser anar una mica més enllà: obrir TOT l'espai i unir la cuina al saló-menjador i a l'entrada de l'habitatge.

L’Enric va confiar en nosaltres i el resultat ha estat espectacular!
Tots els espais inundats de llum i una sensació d'amplitud i comoditat que fan que la vida en aquesta llar sigui molt més agradable!

Apostem per un canvi radical sense que impliqui un gran cost per al client. El repte era aconseguir unificar tots els colors i textures diferents que hi havia per a crear un únic espai coherent i que reflectís la personalitat de l’Enric.

Decidim modificar el color d'algunes zones del moble de la cuina: pintem els sòcols superior i inferior de blanc i vam posem un nou aplacat (blanc també) per a cobrir el frontal verd existent.

També vam tenir especial cura a l'hora de triar el color del nou parquet, havíem de trobar un color neutre perquè no desentonés amb la fusta que ja hi havia a la casa però sense que per això deixés de donar calidesa. Amb aquests petits gestos aconseguim un efecte total de modernitat, funcionalitat i estètica.

Afegim una nova barra d’esmorzar, que al seu torn ens serveix com a separador de les dues zones. Generem textures amb un mateix color basic, el blanc. L'aplacat de la cuina i el suport de la barra: els revestim amb una ceràmica que recorda al maó vist.

També generem textura en la barra de fusta natural amb una veladura suau que ens unifica els colors.

Aquest espai cobra vida i permet que es facin diferents activitats al seu voltant: esmorzar, llegir un llibre, un pica-pica informal, una xerrada amb amics mentre es prepara el sopar, etcètera.

Finalment unifiquem el color de les parets de tot el pis, de blanc; i fem un projecte d'il·luminació, en el qual afegim punts de llum, amaguem aquests molestos cables que estan a la vista, canviem els mecanismes i triem junts les lluminàries que hi haurà en cada estança perquè hi hagi una coherència en tota la casa.

Hi ha una gran diferència entre l'abans i el després, i l'aconseguim amb una actuació molt mínima, fruit d'un projecte slow, en el qual el diàleg amb el client i el cuidar cada detall donen aquest meravellós resultat!

Project Details

Categories:

Project Date:

01/01/1970