CALM HOME

Calm Home - Cuina
Calm Home - Cuina
Calm Home - Detalls Cuina
Calm Home - Cuina
Calm Home - Cuina
Calm Home - Cuina
Calm Home - Bany
Calm Home - Detalls Bany
Calm Home - Bany
Abans & Després - Bany
Calm Home - Cuina
Calm Home - Cuina
Abans & Després - Cuina

Petits grans canvis!

Donem un canvi radical a aquest habitatge de Barcelona amb un pressupost molt ajustat. Vam optar per actualitzar tot el mobiliari de la cuina, així com part del seu revestiment de paret. Nous mobles de fusta en blanc, fogons laminada i prestatges a conjunt que donen aquesta sensació més lleugera a el conjunt. Optem per col·locar la famosa rajola "metro" que li dóna aquest aire modern però rústic que va de la mà de terra ceràmic ja existent de la cuina.

Canviem l'estètica recarregada i antiquada d'aquest bany sense fer obra. Pintem les seves rajoles grafiadas de color blanc, unificant amb el color dels sanitaris, mantenim el sòl original ple de personalitat. Actualitzem el moble de bany millorant la seva funcionalitat amb els calaixos i el seu toc càlid amb la fusta. Mantenim el mirall original en record als nostres majors que tantes històries van viure.

Per a la resta de l'habitatge, vam pintar les parets, portes existents de fusta i recuperem finestres i persianes de fusta que li donen aquest toc especial a l'habitatge.

Home Staging senzill amb grans resultats!

Project Details

Categories:

Project Date:

10/10/2020