ORIGENS

estudialatic_cocina_madera_suelo_ajedrez_blanco_y_negro_slow
estudialatic_cocina_madera_revolton_barra_desayuno_slow
estudialatic_cocina_madera_negro_campana_slow
estudialatic_cocina_madera_viga_slow
estudialatic_cocina_clienta_cafe_madera_slow
estudialatic_cocina_abierta_revolton_viga_madera_suelo_ajedrez_slow
estudialatic_cocina_estantes_madera_cocinar_baldosa_slow
estudialatic_cocina_fregadero_grifo_negro_baldosa_metro_slow
estudialatic_cocina_ramo_madera_barra_desayuno_metro_slow
estudialatic_pasillo_barra_madera_taburete_slow
estudialatic_pasillo_taburete_barra_parquet_slow
estudialatic_puerta_antigua_pasillo_blanco_restauracion_slow
estudialatic_salon_pared_ladrillo_visto_boho_slow
estudialatic_salon_ladrillo_sofa_animales_boho_slow
estudialatic_dormitorio_madera_granate_deco_slow
estudialatic_dormitorio_color_cereca_cama_slow
estudialatic_antes_despues_reforma_cocina_slow
estudialatic_antes_reforma_salon_slow
estudialatic_15_salon_pared_ladrillo_visto_boho_slow
estudialatic_antes_reforma_pasillo_slow
estudialatic_2_pasillo_taburete_barra_parquet_slow

Projecte Orígens és una reforma que recupera alguns elements originals de l'habitatge per integrar-los en el nou disseny de cada estança.

Per començar: la cuina!

La nostra clienta, la Cristina, volia renovar la seva cuina i trobar una distribució per aprofitar millor l'espai; també tenia el somni de tenir una barra d'esmorzar.

Comencem a reorganitzar la cuina i a estudiar l'interior de cada moble perquè l'espai d'emmagatzematge s'ajustés al que necessitava_gran treball d'aquests mobles a mida per part dels nostres fusters!

D'altra banda, vam decidir obrir la cuina a passadís, alguna cosa no molt usual però que ens va permetre situar la barra d'esmorzar a joc amb els tamborets que la Cristina ja tenia; complementada amb dues precioses llums penjants color bronze.

Així doncs el passadís es torna menys passadís i la cuina queda molt més àmplia!

Un dels grans encerts ha estat treure el fals sostre i deixar vist el revoltó original de el pis, pintat en blanc i negre.

La cuina es dissenya en blanc amb el taulell de fusta natural a joc amb els prestatges i la barra.

Els tiradors dels armaris, la pica, el forn i la campana, així com l'aixeta; són de color negre a joc amb les rajoles de terra; una elecció molt original que dóna un toc molt personalitzat a la cuina, reflectint els gustos i estil de la nostra clienta.

D'altra banda, vam voler renovar el parquet i restaurar les portes de fusta amb motllures d'origen de l'habitatge, una feina que requereix molta dedicació però que aconsegueix grans canvis.

Amb el to discret de el nou laminat i les portes renovades, tot té un altre aire!

Finalment: la sala d’estar!

Aquí vam decidir repicar l’enguixat de la paret de la sala d’estar  - menjador per deixar vist el preciós maó massís, que va resultar tenir uns tons fang, teula i negre carbó molt originals!

Per amagar la regata existent a la banda de la porta, proposem un gran marc de cartró guix al seu voltant donant majestuositat a l'entrada i ocultant les instal·lacions.

Així doncs amb aquestes petites actuacions i pensant bé cada detall aconseguim donar un aire nou a aquest habitatge i adaptar-lo als gustos de la nostra clienta, perquè gaudeixi de casa seva  al màxim!

Project Details

Categories:

Project Date:

12/01/2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *