MINIM

MINIM és un projecte que neix de gestos senzills i mínims però que a la vegada  aconsegueixen un gran resultat.

El pis amb que ens trobem és un habitatge amb els acabats antiquats i degradats, amb una distribució compartimentada que no encaixa amb les necessitats de la nostra clienta i que, a més a més, empetiteix l’espai i no deixa que la llum arribi a tots els espais.

El repte està en aconseguir actualitzar el pis, fer-lo funcional i millorar la seva estètica amb una actuació mínima i de baix cost.

La primera decisió que prenem és enderrocar certs envans en els punts clau per a que l’espai ens permeti fer una cuina oberta i una zona auxiliar on s’hi ubica la nevera, el forn/micro, despensa i la taula del menjador.

Amb aquest petit gest obrim l’espai i fem arribar la llum de punta a punta del pis.

Dissenyem la cuina blanca amb un toc de fusta per a donar calidesa a l’espai. El moble alt acaba en estanteria per a fer la transició entre cuina i sala d’estar.

Canviem tot el paviment per un laminat amb textura de fusta, que combina amb els mobles alts de la cuina; també canviem les portes i pintem les finestres existents de fusta de color “mint” per a donar un toc de color  l’espai.

Finalment encaixem cada peça del bany en un espai de dimensions reduïdes però aconseguint funcionalitat i estètica en tot moment. Un moble de lavabo amb textura de fusta per a seguir amb el caliu  de la resta del pis i un enrajolat de petit format en blanc que dóna textura i il·lumina l’espai.

Un pis totalment renovat amb una actuació mínima i un gran resultat.

Project Details

Project Date:

10/05/2022